
Avertismentul lui Mark Rutte: China ar putea incita Rusia să atace NATO
Secretarul general al NATO, Mark Rutte, a declarat...
Secretarul general al NATO, Mark Rutte, a declarat...
Vietatea unică pe care e posibil să o observi o dată-n viață. A fost văzută recent în România și mulți au rămas surprinși.
Pisicile portocalii au fost întotdeauna considerate speciale, dar acum știința confirmă acest lucru.
Majoritatea oamenilor dorm de obicei între șapte și nouă ore pe noapte. Știința spune că unii oameni se pot simți complet odihniți și gata de acțiune cu doar patru ore de somn.
O nouă mutație genetică descoperită de cercetători chinezi explică de ce unele persoane pot dormi mai puțin de 6 ore pe noapte fără să aibă probleme de sănătate. Este a cincea mutație de acest tip identificată până acum și oferă noi perspective asupra modului în care genetica influențează somnul, deschizând calea către posibile tratamente pentru tulburările de somn, inclusiv insomnie, informează Science Alert.
Deși ni se spune constant că avem nevoie de cel puțin șapte ore de somn pe noapte pentru a funcționa corect, cercetătorii spun că există un mic procent de oameni care se descurcă perfect cu doar trei.
Creatura rară apărută de curând pe teritoriul României. Specia este una cu trăsături distincte și puțini au ocazia să o vadă.
Un bebeluș american a primit prima terapie de editare genetică personalizată. S-a născut cu o boală metabolică rară și severă și a fost tratat la doar 6 luni. KJ s-a născut cu un deficit grav de CPS1 — o enzimă esențială pentru eliminarea amoniacului din organism. Fără ea, proteinele devin toxice pentru ficat și creier.