003.roAgregator de stiri
ALBA IULIA 27.9° ARAD 30.8° BACAU 28.8° BAIA MARE 27.9° BISTRITA 26.9° BRAILA 31.6° BRASOV 25.7° BUCURESTI 32.2° BUZAU 31.3° CALARASI 33.3° CLUJ-NAPOCA 26.1° CONSTANTA 28.0° CRAIOVA 31.7° TURNU SEVERIN 32.0° FOCSANI 31.7° GALATI 32.9° IASI 29.4° ORADEA 30.7° PITESTI 28.8° PLOIESTI 30.4° RAMNICU VALCEA 28.6° RESITA 28.3° SATU MARE 30.4° SIBIU 21.6° SLATINA 29.6° SUCEAVA 26.7° TARGU JIU 27.3° TARGU MURES 28.0° TIMISOARA 30.9° TULCEA 31.1°
EUR: 5.077 USD: 4.4557 GBP: 5.8565 CHF: 5.4544
Elon Musk are de plătit 243 de milioane de dolari pentru Tesla: Compania este „parțial responsabilă” pentru un accident mortal
Cinci trucuri simple pentru a alege pepeni dulci, perfect copți

Cinci trucuri simple pentru a alege pepeni dulci, perfect copți

Una dintre dilemele verii este cum alegem pepenele perfect. Pentru unii, există tot felul de trucuri transmise din generație în generație, cum ar fi bătutul și sunetul pe care îl scoate, pata galbenă sau forma pe care o are. Pentru alții, nimic nu este la întâmplare, ba chiar e aproape o știință.

Celebrii pepeni de Dăbuleni, cultivați în alte țări: ”Pepeni renumiți de Lovrin, cei care se cultivau la Dăbuleni – deja nu mai sunt în România”

Celebrii pepeni de Dăbuleni, cultivați în alte țări: ”Pepeni renumiți de Lovrin, cei care se cultivau la Dăbuleni – deja nu mai sunt în România”

Țara noastră, care înainte de 89 exporta semințe în toată Europa, a ajuns să piardă, până azi, peste 2.600 de soiuri de legume. Astfel că, România a pierdut, în ultimele decenii, soiuri ca ceapa aurie de Buzău, roșiile inimă de bou și pepenii de Lovrin, celebrii pepeni de Dăbuleni. Cercetătorul și șeful Băncii de Gene

Mozzarella in carrozza, un alt tip de cașcaval pane. Rețeta deliciului care a făcut ravagii în rândul locuitorilor din Napoli

Mozzarella in carrozza, un alt tip de cașcaval pane. Rețeta deliciului care a făcut ravagii în rândul locuitorilor din Napoli

Mozzarella in Carrozza (mozarella în căruță) este un preparat emblematic al bucătăriei napoletane, renumit pentru simplitatea sa.

Mezelurile, băuturile dulci și grăsimile cresc riscul de boli grave, chiar și în cantități mici

Mezelurile, băuturile dulci și grăsimile cresc riscul de boli grave, chiar și în cantități mici

O analiză detaliată a peste 60 de cercetări anterioare confirmă legătura dintre alimentația bogată în produse procesate și riscul de boli cronice precum diabetul, cancerul și afecțiunile cardiovasculare. Potrivit cercetătorilor, nu există o cantitate sigură

Lista fructelor de vară neprietenoase cu silueta. Câte cireșe putem consuma: „Mai mari, mai dulci, mai pline de calorii”

Lista fructelor de vară neprietenoase cu silueta. Câte cireșe putem consuma: „Mai mari, mai dulci, mai pline de calorii”

Unele dintre cele mai gustoase și iubite fructe apar în sezonul de vară, însă nu toate sunt la fel de prietenoase cu silueta, spun specialiștii.

Fructele de vară care îngrașă! Avertismentul lansat de Mihaela Bilic: „Sunt din ce în ce mai mari, mai dulci, mai pline de calorii”

Fructele de vară care îngrașă! Avertismentul lansat de Mihaela Bilic: „Sunt din ce în ce mai mari, mai dulci, mai pline de calorii”

Mihaela Bilic, una dintre cele mai cunoscute nutriționiste din România a vorbit, recent, despre fructele de vară care pot îngrășa.

Alina Sorescu, prima vacanță de vară după divorțul cu scandal! ”Mai durează până să-mi găsesc liniștea!” Unde le duce pe fetițe

Alina Sorescu, prima vacanță de vară după divorțul cu scandal! ”Mai durează până să-mi găsesc liniștea!” Unde le duce pe fetițe

Alina Sorescu vorbește despre prima vacanță de vară pe care o petrece alături de fetițele sale, după ce a divorțat de fostul partener. Pentru CANCAN.RO, vedeta spune unde și când va călători, dar și cum

Dăbuleni, Sahara Olteniei unde cresc pepeni uriași. Cum a început povestea delicioaselor fructe ale verii

Dăbuleni, Sahara Olteniei unde cresc pepeni uriași. Cum a început povestea delicioaselor fructe ale verii

Povestea pepenilor din Dăbuleni a început în anii ‘60, când aceste plante au fost adaptate solului nisipos din regiunea sudică a României, cunoscută și sub numele de Sahara Olteniei. Astăzi, pepenii dulci și zemoși, cu productivitate ridicată, se numără printre cele mai faimoase culturi din Oltenia.