
Icoana Maicii Domnului, făcătoare de minuni, de la Mânăstirea Glavacioc va fi adusă la Biserica „Sf. Gheorghe Nou – Km. Zero” din Capitală
Programul liturgic și de închinare. Povestea icoanei...
Programul liturgic și de închinare. Povestea icoanei...
O înghețată răcoroasă de fructe este ideală pentru zilele călduroase de vară și nu este deloc complicat să o prepari acasă. În plus, ai control asupra ingredientelor și poți evita adăugarea a numeroși aditivi nu tocmai sănătoși. Descoperă unele dintre cele mai gustoase rețete de înghețată de fructe pe care să le încerci. De ce
Înghețata, desertul care ne bucură papilele gustative în zilele toride de vară. Cu vanilie, ciocolată sau diferite fructe, pe băț sau la cornet, înghețata ne oferă un moment de răcoare sub soarele fierbinte al verii.
Românii redescoperă plăcerea de a face îngheţată în casă! Cu ajutorul aparatelor moderne şi folosind ingrediente simple - lapte, ouă şi zahăr - oricine poate prepara desertul preferat în câteva minute. Este mai ieftin şi chiar mai sănătos. Cât despre reţete, pe reţelele sociale avem opţiuni infinite!
Este foarte ușor să faci înghețată în casă. Cu ajutorul aparatelor moderne și folosind ingrediente simple (lapte, ouă şi zahăr) oricine poate prepara un desert răcoritor în doar câteva minute. Este benefic atât pentru portofel, cât și pentru sănătate.
În zilele caniculare de vară, pepenele este unul dintre cele mai îndrăgite fructe și, în plus, este și hidratant. Îl poți consuma ca atare sau îl poți integra în diferite rețete de înghețată, să fie chiar și mai răcoritor și mai apetisant. Iată câteva rețete de înghețată de pepene din care să te inspiri. Despre
Mâncarea gătită la air fryer poate să aibă un gust excepțional, însă numai prin folosirea unui truc secret care îi permite să fie la fel de crocantă ca într-o baie de ulei.
Deși pare un mic dejun delicios, specialiștii avertizează că pâinea prăjită unsă cu gem, margarină sau nutela este o adevărată bombă pentru organism și îți poate afecta sănătatea pe termen lung.
Căpșunile au fost dintotdeauna vedetele sezonului cald, iar dulceața lor naturală le transformă în ingredientul ideal pentru o varietate de deserturi spectaculoase. De la tarte franțuzești la reinterpretări moderne ale clasicelor prăjituri, căpșunile aduc nu doar gust, ci și o estetică aparte.
Căpșunile sunt unele dintre cele mai iubite fructe ale verii, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, sunt dulci și aromate. De asemenea, ele sunt incluse adesea în rețete de prăjituri, dulcețuri, compoturi sau tot felul de deserturi. Iată, așadar, o selecție de rețete de prăjituri cu căpșuni din care să te inspiri. Despre căpșuni și