
Ion Cristoiu: Clientela intelectuală a Puterii, întruchipată de șmecherii de la IICMER, vrea un miliard de euro de la Buget ca să lupte împotriva nostalgiei comuniste!
După cum ne-a prevenit Remus Ștefureac, fost șef de...
După cum ne-a prevenit Remus Ștefureac, fost șef de...
Guvernul olandez se aşteaptă să ramburseze costurile Coifului de la Coţofeneşti şi ale celor trei brăţări de aur furate din Muzeul Drents din Assen în ianuarie. Ministerul Educaţiei, Culturii şi Ştiinţei a alocat 5,7 milioane de euro şi scrie că „cel mai probabil” va trebui să plătească pentru comorile româneşti furate, a relatat RTV Drenthe.
Anchetatorii sub acoperire din Olanda s-au dat drept colecţionari pentru a afla unde se află tezaurul dacic care a fost furat de la muzeul din Drents.
Procurorii olandezi sunt aproape siguri că artefactele româneşti furate din Muzeul Drents sunt intacte şi nu au fost vândute.
Guvernul olandez se așteaptă să plătească nu mai puțin de 5,7 milioane de euro pentru asigurarea tezaurului românesc furat de la Muzeul Drents din Assen în luna ianuarie.
David Popovici a câștigat două medalii de aur și una de bronz la Europenele de Natație din Slovacia, însă performanța nu este și remunerată cum se cuvine de statul român aflat în plină recesiune. Sportivul
Coiful dacic ar fi fost furat din Olanda la comanda unor interlopi români, care doreau, astfel, să negocieze libertatea unui infractor român, susține publicația olandeză RTL Nieuws, citând surse apropiate anchetei.
Apar informaţii noi în cazul furtului tezaurului dacic de la Muzeul Drents. Un clan interlop din România ar fi comandat spargerea, susține presa olandeză, citând surse din anchetă. Jaful propriu-zis ar fi fost comis de o grupare de motociclişti, interzisă de instanță, totul la comandă. Informaţia nu a fost totuşi confirmată de Poliţia Română.
Apar noi detalii din ancheta polițiștilor olandezi cu privire la tezaurul dacic furat de la muzeul din Drents. Polițiști sub acoperire au cerut informații despre comoara din aur de la unul dintre suspecții în cazul
Statul român impozitează munca cu 42% din salariul brut și câștigurile din jocuri de noroc de până în 10.000 lei cu doar 3%. Economistul Radu Georgescu atrage atenția că industria pariurilor are cea mai mica impozitare dintre toate industriile din România.