
„Joint Sea-2025”. China și Rusia au început exercițiile navale comune în Marea Japoniei
China şi Rusia au început duminică exerciţii navale...
China şi Rusia au început duminică exerciţii navale...
Nu mai fierbe mămăliga în apă. Dacă vrei să obții un rezultat cremos și cu adevărat delicios, folosește acest ingredient.
Care este secretul lui Chef Cătălin Scărlătescu pentru cea mai bună mămăligă, una care să-ți iasă fragedă și gustoasă. Secretul constă, deci, în proporțiile corecte din această rețetă, iar trucul este foarte simplu de realizat. Rețetele lui Chef Cătălin Scărlătescu sunt la mare căutare, astfel că oamenii sunt atenți și receptivi la fiecare sfat pe
Care este secretul lui Chef Cătălin Scărlătescu pentru cea mai fragedă și delicioasă mămăligă? Este foarte simplu. Trucul constă în proporții corecte.
Considerată odinioară „pâinea săracului”, mămăliga a fost vreme îndelungată un aliment de bază la țară, în special în regiunile de deal și de munte. Însă simplitatea sa aparentă ascunde o bogăție de arome care, atunci când este gătită cu pricepere, pot rivaliza cu cele mai rafinate preparate.
Cum se prepară corect salata de vinete. Ordinea ingredientelor face diferența între un preparat delicios și unul compromis.
Ciorba de perișoare se numără printre cele mai iubite preparate tradiționale, nelipsind de pe mesele românilor. Însă, puține gospodine sunt atente la cantitatea de orez pe care o adaugă, existând riscul ca preparatul să se strice.
Pandișpanul cu vișine este un desert ușor de făcut și foarte gustos. Astăzi vă prezentăm rețeta autentică a gospodinelor din nordul Moldovei.
Oricât de atent ai fi cu garderoba, se întâmplă ca hainele să capete, în timp, un miros neplăcut de aer închis sau umezeală. Acest lucru apare de obicei atunci când hainele au fost păstrate o perioadă lungă în dulap, în încăperi slab aerisite sau nu au fost uscate complet înainte de a fi puse la
Mămăliga, considerată cândva „pâinea săracului”, revine tot mai des în preferințele culinare ale românilor, fiind apreciată nu doar pentru gustul său autentic, ci și pentru beneficiile nutriționale. Deși este făcută, în esență, doar din apă, mălai și sare, rețetele tradiționale din satele românești adaugă un ingredient surpriză, care o transformă într-o delicatesă. Ingredientul care face