003.roAgregator de stiri
ALBA IULIA 24.2° ARAD 23.1° BACAU 24.7° BAIA MARE 26.3° BISTRITA 24.5° BRAILA 29.5° BRASOV 23.1° BUCURESTI 29.7° BUZAU 28.4° CALARASI 29.8° CLUJ-NAPOCA 22.5° CONSTANTA 26.8° CRAIOVA 28.4° TURNU SEVERIN 28.6° FOCSANI 27.7° GALATI 28.4° IASI 26.6° ORADEA 23.7° PITESTI 25.7° PLOIESTI 28.6° RAMNICU VALCEA 27.2° RESITA 19.7° SATU MARE 27.8° SIBIU 24.6° SLATINA 29.4° SUCEAVA 23.9° TARGU JIU 28.7° TARGU MURES 25.3° TIMISOARA 24.4° TULCEA 28.1°
EUR: 5.077 USD: 4.4557 GBP: 5.8565 CHF: 5.4544
„Joint Sea-2025”. China și Rusia au început exercițiile navale comune în Marea Japoniei
Cu ce să înlocuiești apa din mămăligă pentru a ieși cu adevărat gustoasă. Secretul vechi pe care îl mai cunosc doar gospodinele de la țară

Cu ce să înlocuiești apa din mămăligă pentru a ieși cu adevărat gustoasă. Secretul vechi pe care îl mai cunosc doar gospodinele de la țară

Nu mai fierbe mămăliga în apă. Dacă vrei să obții un rezultat cremos și cu adevărat delicios, folosește acest ingredient.

Secretul lui Chef Cătălin Scărlătescu pentru o mămăligă fragedă și gustoasă. Trucul este foarte simplu

Secretul lui Chef Cătălin Scărlătescu pentru o mămăligă fragedă și gustoasă. Trucul este foarte simplu

Care este secretul lui Chef Cătălin Scărlătescu pentru cea mai bună mămăligă, una care să-ți iasă fragedă și gustoasă. Secretul constă, deci, în proporțiile corecte din această rețetă, iar trucul este foarte simplu de realizat. Rețetele lui Chef Cătălin Scărlătescu sunt la mare căutare, astfel că oamenii sunt atenți și receptivi la fiecare sfat pe

Secretul lui Chef Cătălin Scărlătescu pentru o mămăligă gustoasă și pufoasă. Nici nu te gândeai la acest truc

Secretul lui Chef Cătălin Scărlătescu pentru o mămăligă gustoasă și pufoasă. Nici nu te gândeai la acest truc

Care este secretul lui Chef Cătălin Scărlătescu pentru cea mai fragedă și delicioasă mămăligă? Este foarte simplu. Trucul constă în proporții corecte.

Nu mai fierbe mămăliga în apă. Altul e secretul ca să fie mai bună și cremoasă. Trucul știut doar de gospodinele de la țară

Nu mai fierbe mămăliga în apă. Altul e secretul ca să fie mai bună și cremoasă. Trucul știut doar de gospodinele de la țară

Considerată odinioară „pâinea săracului”, mămăliga a fost vreme îndelungată un aliment de bază la țară, în special în regiunile de deal și de munte. Însă simplitatea sa aparentă ascunde o bogăție de arome care, atunci când este gătită cu pricepere, pot rivaliza cu cele mai rafinate preparate.

Secretul pentru cea mai gustoasă salată de vinete. Așa nu o să-ți iasă deloc amară, ci fină și cremoasă

Secretul pentru cea mai gustoasă salată de vinete. Așa nu o să-ți iasă deloc amară, ci fină și cremoasă

Cum se prepară corect salata de vinete. Ordinea ingredientelor face diferența între un preparat delicios și unul compromis.

Ce cantitate de orez se pune, de fapt, în ciorba de perișoare. Secretul gospodinelor pentru un gust perfect

Ce cantitate de orez se pune, de fapt, în ciorba de perișoare. Secretul gospodinelor pentru un gust perfect

Ciorba de perișoare se numără printre cele mai iubite preparate tradiționale, nelipsind de pe mesele românilor. Însă, puține gospodine sunt atente la cantitatea de orez pe care o adaugă, existând riscul ca preparatul să se strice.

Pandișpan cu vișine, rețeta gospodinelor din nordul Moldovei. Care este secretul ca blatul să rămână pufos și înalt

Pandișpan cu vișine, rețeta gospodinelor din nordul Moldovei. Care este secretul ca blatul să rămână pufos și înalt

Pandișpanul cu vișine este un desert ușor de făcut și foarte gustos. Astăzi vă prezentăm rețeta autentică a gospodinelor din nordul Moldovei.

Cum scoţi mirosul de aer închis sau de umezeală din haine? Secretul gospodinelor

Cum scoţi mirosul de aer închis sau de umezeală din haine? Secretul gospodinelor

Oricât de atent ai fi cu garderoba, se întâmplă ca hainele să capete, în timp, un miros neplăcut de aer închis sau umezeală. Acest lucru apare de obicei atunci când hainele au fost păstrate o perioadă lungă în dulap, în încăperi slab aerisite sau nu au fost uscate complet înainte de a fi puse la

Ingredientul simplu care face mămăliga mai bună decât pâinea. Secretul din rețetele vechi de la țară

Ingredientul simplu care face mămăliga mai bună decât pâinea. Secretul din rețetele vechi de la țară

Mămăliga, considerată cândva „pâinea săracului”, revine tot mai des în preferințele culinare ale românilor, fiind apreciată nu doar pentru gustul său autentic, ci și pentru beneficiile nutriționale. Deși este făcută, în esență, doar din apă, mălai și sare, rețetele tradiționale din satele românești adaugă un ingredient surpriză, care o transformă într-o delicatesă. Ingredientul care face