
Nouă funcție WhatsApp: adio mesajelor pierdute în grupuri aglomerate
WhatsApp pregătește o funcție revoluționară care va...
WhatsApp pregătește o funcție revoluționară care va...
Judecătoarea Mihaela Ciochină va fi cel mai probabil noul președinte al Curții Constituționale pentru următorii trei ani, după ce mandatul lui Marian Enache a expirat, au declarat duminică, 13 iulie, surse politice pentru Libertatea. Trei noi judecători ai Curții Constituționale, Dacian Dragoş, Csaba Asztalos și Mihai Busuioc, au depus jurământul la Palatul Cotroceni, în fața
Curtea Constituțională are un nou președinte, după ce Marian Enache a ieșit la pensie. Conform informațiilor Digi24, Simina Tănăsescu va conduce instituția în următorii ani, fiind prima președintă femeie. Totul vine la doar câteva ore după ce trei noi judecători au intrat oficial în componența Curții.
Simina Tănăsescu este noul președinte al Curții Constituționale a României. Ea a fost aleasă duminică cu majoritate prin vot, conform surselor HotNews. Știre în curs de actualizare.
Simina Tănăsescu a fost aleasă duminică, preşedinte al Curţii Constituţionale, în urma votului care a avut loc duminică, după ce trei noi judecători au depus jurământul şi şi-au început mandatul. Simina Tănăsescu a fost numită la CCR de preşedintele Klaus Iohannis în 2019, pentru un mandat de 9 ani.
Simina Tănăsescu a fost aleasă preşedinte al Curţii Constituţionale, în urma votului care a avut loc duminică, după ce trei noi judecători CCR au depus jurământul şi şi-au început mandatul. Simina Tănăsescu a fost numită la CCR de preşedintele Klaus Iohannis în 2019, pentru un mandat de 9 ani. Informaţii iniţiale o dădeau ca favorită pe Mihaela Ciochină pentru şefia CCR, numită tot de preşedintele Iohannis.
CCR respins, marți, sesizarea privind numirea lui Mihai Busuioc în funcția de judecător constituțional, ppotrivit surselor citate de Agerpres. Partidul S.O.S. România a atacat la CCR numirea de către Senat a lui Mihai Busuioc ca
Curtea Constituţională a României discută, joi, sesizarea fostului preşedinte Klaus Iohannis în legătură cu modificarea articolului 24 alineatul 3 din Legea fondului funciar, informează AGERPRES.
Judecătorii Curții Constituționale au decis marți că numirea lui Mihai Busuioc ca judecător al CCR este constituțională. Fostul șef al Curții de Conturi a fost propunerea făcută de social-democrați din partea Senatului.